Vis

Vis is gezond en je kunt er eindeloos mee variëren. Kies bij voorkeur voor vette vis zoals zalm, makreel of haring. Deze zijn goed voor je hart - en bloedvaten, maar bovenal ontzettend lekker.

Gezonde vis

Vette vis zit boordevol omega 3-vetzuren. Deze zuren beschermen je tegen hart - en vaatziekten. Om die reden wordt er aanbevolen om 2 keer per week vis te eten. Vette vissen zijn bijvoorbeeld: zalm, haring, makreel en sardines. Magere vissen zijn: kabeljauw, tong, wijting en snoek. Daarnaast maakt het niet uit of je nu vers vis, vis uit blik of uit de diepvries eet. Ze bevatten dezelfde voedingsstoffen.

Bereidingswijze

Vis kan je zowel, bakken, stomen of grillen.Ben je op zoek naar lekkere visgerechten? Hier vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Je vindt er een uitgebreide keuze aan gezonde visgerechten die makkelijk te bereiden zijn.

Ontvang wekelijks tips voor een gezonde & actieve levensstijl