Boterham met roerei en garnalen

Inhoud

Een roerei kan je makkelijk en snel klaarmaken en smaakt altijd. Deze keer kiezen wij voor een versie met garnalen. Heerlijk op een boterham!

Ingrediënten (2 personen):

  • 3 eieren
  • Scheutje melk
  • Peper
  • Zout
  • Halve eetlepel olijfolie
  • 1 lente-uitje, in ringen gesneden
  • Handje garnalen
  • 1 theelepel fijngesneden peterselie
  • 4 volkoren boterhammen
  • 2 theelepels Becel ProActiv Délice

Bereiding:

  • Breek de eieren en klop ze samen met een scheutje melk los in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de eieren, voortdurend roerend, tot ze bijna volledig gestold zijn. Voeg dan de lenteuitjes toe.
  • Haal de pan van het vuur en roer nog even verder.
  • Voeg de garnalen en peterselie toe.
  • Bestrijk het brood met de Becel ProActiv Délice. Verdeel het roerei over het brood.

Smakelijk!